Anlık Bildirim

Apple iPhone 5 için özel, Lenmar Meridian bataryalı kılıf


Günümüzde akıllı telefonların en büyük problemlerinden bir tanesi, batarya sürelerinin çoğu kullanıcıya halen yeterli gelmemesidir. Bu amaçla Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone 5 için üretilmiş olan "Lenmar Meridan Battery Case", kullanıcılara normale göre iki kat kullanım süresi vaat ediyor.
Lenmar Meridan iPhone 5 Battery Case, öncelikle oldukça şık ve başarılı bir kılıf. Apple'ın iPhone 5 modeline göre özel olarak üretilen kılıf, telefonu tam olarak sararak darbelere karşı güzel bir koruma sağlıyor ve telefon üzerindeki fonksiyonların aktif olarak kullanılmasına imkan tanıyor. Üç farklı renk seçeneğine sahip olan kılıf, esas görevi olan ekstra batarya desteğini üzerindeki 2200mAh lityum-polymer pil ile yerine getiriyor. Bu pil sayesinde iPhone 5'in normal bataryasına göre iki kat fazla telefon görüşmesi, mesajlaşma ve internet kullanımı sağlanıyor .Ayrıca kılıf, üzerindeki LED ışıklar sayesinde güç durumu hakkında da bilgi verebiliyor.
Lenmar Meridan iPhone 5 bataryalı kılıf, 1 yıl garanti ve $90 fiyat etiketi ile firmanın resmi sitesi üzerinden satın alınabiliyor.
http://www.lenmar.com/Uploads/File/landing-pages/index.html 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2366 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
batarya, iphone 5 ve
2 etiket daha kılıf Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim