Anlık Bildirim

Apple, kutudan bükülmüş şekilde çıkan iPad Pro'ları kusurlu olarak görmüyor

İnternetten sipariş ettikleri iPad Pro'ların kutudan bükülmüş bir şekilde çıktığını iddia eden birçok kullanıcı, Apple'ın bu durumu gayet normal karşıladığını ve değişim yapmadığını ifade ediyor.
İnternet üzerinden bir tablet satın alsaydınız ve elinize ulaştığında cihazın biraz bükülmüş ve yamuk olduğunu görseydiniz ne hissederdiniz? Hepimiz bunun bir kusur olduğunu ve değişim yapılması gerektiğini düşünürüz ancak Apple tam tersini düşünüyor.

Apple konu hakkında suskun 

The Verge'nin haberine göre Apple bu durumun gayet normal olduğunu ve bir kusur olarak görülmemesi gerektiğini savunuyor. Şirkete göre bu bükülme, üretimin soğutma aşaması sırasında meydana gelen bir yan etkiye bağlı ve bunun tabletin performansını etkilemeyeceği iddia ediliyor.
MacRumors forumlarındaki MacDonaldTrump nickli kullanıcı yayınladığı bir fotoğrafta, iPad Pro'nun kutudan bükülmüş bir şekilde çıktığını gözler önüne seren bir fotoğraf paylaştı. Şirket bunu kusur olarak görmeyip değişimi reddetse de, bazı Apple çalışanlarının müşterilere bu durumun hasar olarak kabul edilebileceğini söylediği belirtilmiş. Apple'ın ise konu hakkında bir açıklama yapması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18024 kez okundu.
33 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ipad pro, bükülme ve
2 etiket daha hasar Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim