Anlık Bildirim

Apple ve FBI gelecek hafta karşı karşıya gelecek

Amerikan Temsilciler Adalet Komitesi, Apple ve FBI'ın üst düzey isimlerinin tanık olarak karşı karşıya getirilmelerine karar verdi. Sorun sonuca bağlanmak üzere gibi görünüyor.
Apple ve FBI gelecek hafta karşı karşıya gelecek
 
Apple ve FBI arasındaki çekişme bütün hızıyla devam ediyor. San Bernardino'daki terörist saldırı sonrasında saldırganlardan birinin iPhone'unundaki bilgilere ulaşamayan FBI, Apple'dan cihazı hacklemesi konusundaki istekleri geri çevrilince mahkemeye başvurmuştu. 
Bunun üzerine Amerikan Temsilciler Adalet Komitesi de iki tarafın ifadelerine başvurmaya karar verdi. Komitenin 1 Mart tarihinde Apple'ın hukuk danışmanı Bruce Sewell ve FBI'ın yöneticisi James Comey'i tanık olarak dinleyeceği ve ifadelerini alacağı açıklandı.
"Şifreleme Gerginliği: Amerikalıların güvenliği ve mahremiyeti arasındaki denge" başlığı altında ifadeleri alınacak isimlerin neler öne süreceği merak konusu. Facebook ve Google'ın mahkemede de Apple'ın arkasında duracakları yönündeki açıklamaları firmanın elini güçlendiriyor. Amerika'nın en büyük şirketleri bir araya gelince devlete karşı daha sıkı mücadele edebiliyorlar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3249 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fbi, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim