Anlık Bildirim

Apple yeni iPhone X fotoğraf eğitimi videoları yayınladı

Apple, iPhone X kullanıcılarının fotoğraf ve video çekim deneyimini bir üst seviyeye çıkaracak dört yeni "nasıl çekilir" videosu yayınladı. Kısa ve faydalı eğitim videoları haberimizde...
Apple'ın akıllı telefonları sıradan kullanıcıların bile profesyonel düzeyde fotoğraf çekebilmesine olanak tanıyan bazı özellikler sunuyor ancak bunları doğru şekilde kullanabilmek önemli. Şirket iPhone kullanıcılarının mümkün olan en iyi sonuçları elde edebilmesini sağlamak için bazı özelliklerin nasıl kullanılacağını gösteren "nasıl çekilir" videoları sunuyor.
Apple sıklıkla güncellemeye devam ettiği bu video koleksiyonuna kullanıcıların fotoğraf ve video çekim deneyimini bir üst seviyeye çıkaracak dört yeni iPhone X fotoğraf eğitimi videosu ekledi. Söz konusu dört video ağır çekim, arka plan ışığını kullanarak çekim, seri çekim ve panorama modunda çekim yapma ile ilgili.

iPhone X ile nasıl çekilir serisi genişliyor

Nasıl çekilir videolarındaki tüm teknikler iPhone X'te bulunan Apple kamera uygulamasında mevcut özellikler kullanılarak uygulanıyor. Anlaşılması ve hayata geçirilmesi son derece kolay olan bu eğitim serisindeki kısa videoları aşağıda bulabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim