Anlık Bildirim

Apple'dan 6.5 inç OLED ekranlı iPhone Xs Max geliyor

Yeni nesil iPhone'ların resmi olarak tanıtılmasına çok az bir süre kaldı. Apple'a yakın kaynaklar şirketin 6.5 inçlik OLED ekrana sahip varyantı iPhone Xs Max olarak adlandıracağını söylüyor.
Apple, 10. yılına özel olarak çıkardığı telefona iPhone X ismini vermişti. Bu durum şirketin gelecekteki iPhone'ları nasıl markalandıracağı konusunda büyük bir soru işareti oluşmasına neden oldu. Cupertinolu teknoloji devinin iPhone 11 veya XI olarak mı yola devam edeceği bilinmiyor.
Bazı söylentiler “S” markasının geri döneceğini ve bunun birçok yayın tarafından “onaylandığını” öne sürdü. 9to5Mac ve BGR kaynaklı iki ayrı raporda, Apple'ın yeni OLED iPhone'ları iPhone Xs (ya da XS) olarak adlandıracağı ve daha büyük olan 6.5 inçlik varyantın iPhone Xs Max olarak piyasaya sürüleceği belirtiliyor.

Apple, Plus markasını rafa kaldırıyor

Söz konusu söylenti aynı zamanda Apple'ın akıllı telefonlarında "Plus" markasını kullanmayı bırakacağı yönündeki haberleri de doğruladı. Gerçekleri öğrenebilmemiz için her halükarda 12 Eylül tarihinde gerçekleşecek lansmanı beklemek zorundayız.
Şirketin önümüzdeki hafta düzenleyeceği etkinlikte yeni iPhone modellerinin yanı sıra güncellenmiş iPad Pro ve Apple Watch Series 4 gibi diğer ürünlerini tanıtması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6524 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim