Anlık Bildirim

Yeni iPhone'ların kutusundan 3.5 mm kulaklık dönüştürücüsü çıkmayabilir

Yeni iPhone modellerinde 3.5 mm kulaklık girişinin olmayacağını biliyoruz. Üstüne bir de kutu içerisinden Lightning - 3,5 mm kulaklık jakı adaptörünün çıkmayacağını söylesek. Ayrıntılar haberimizde.
2016 yılında tanıttığı iPhone 7 modelleriyle birlikte 3.5 mm kulaklık girişini tarihe gömen Apple'dan kullanıcıları kızdıracak yeni bir hamle geliyor. Kulaklık girişini kaldırarak kutu içeriğine Lightning - 3,5 mm kulaklık jakı adaptörünü ekleyen Apple, yeni iPhone modellerinin kutusuna bu adaptörü dahil etmeyebilir. 
Bu iddialar Lightning - 3,5 mm kulaklık adaptörü tedarikçilerinden Cirrus Logic'e ait. Dolayısıyla yeni iPhone modellerinin kutu içeriğine Lightning - 3,5 mm kulaklık adaptörünün dahil edilmeyeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Benzer bir stratejinin yeni iPad Pro için de izlenmesi bekleniyor zira 2018 model iPad Pro'larda da 3.5 mm kulaklık girişine yer vermeyecek olan Apple, Lightning - 3,5 mm kulaklık jakı adaptörünü kutu içeriğine dahil etmeyebilir.  
Hal böyle olunca yeni iPhone modellerinden almayı düşünen kullanıcılar, ya kutu içerisinden çıkan Lightning girişli EarPods ya da kablosuz kulaklık kullanmak mecburiyetinde. Bu alternatifler dışında 3.5 mm jak girişine sahip kulaklıklarını kullanmak isteyen kullanıcılar ise 59 TL ödeyerek Lightning - 3,5 mm kulaklık jakı adaptörünü satın almak zorunda. 
Apple'ın iPhone 7 modelleriyle birlikte 3.5 mm kulaklık girişini kaldırması büyük ses getirmişti. Birçok üretici telefonlarındaki 3.5 mm kulaklık girişini kaldırmaya başladı ve hal böyle olunca kullanıcılar da isyan bayrağını çekti. Bakalım 3.5 mm kulaklık girişini kaldırıp, kutu içeriğine dönüştürücü dahil etmesine rağmen eleştiri topuna tutulan Apple, bu hamlesinden sonra nasıl bir tepki alacak?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4950 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yeni iphone, 2018 iphone ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim