Anlık Bildirim

Apple'ın akıllı hoparlörü HomePod 2018'e ertelendi

Apple'ın HomePod isimli akıllı hoparlörü geçtiğimiz Haziran ayında gerçekleştirilen WWDC 2017 etkinliği sırasında tanıtılmıştı. Ürünün bu yıl piyasada olmayacağı açıklandı.
Apple'ın iPhone 8, 8 Plus ve iPhone X modellerini duyururken, WWDC 2017 kapsamında tanıtılan HomePod hoparlörü hakkında hiçbir şey söylemediğini fark etmiş olmalısınız. Daha önce şirketin, duyurusunu yaptığı ürünlerden bir sonraki etkinlikte bahsettiğine şahit olmuştuk ancak bu sefer durum böyle olmadı.
Bunun elbette bir sebebi var: HomePod ertelenmiş durumda. Apple, yazar John Gruber'a yaptığı bir açıklamada akıllı hoparlörün ertelendiğini ve 2017'de piyasaya sürülemeyeceğini doğruladı. HomePod muhtemelen 2018 yılının başında gelecek gibi görünüyor. Yapılan açıklamada ürünün hazır olabilmesi için biraz daha zamana ihtiyaç duyulduğu belirtilirken, 2018'in başında ABD, İngiltere ve Avustralya'da gönderimlerin başlayacağı bildirildi.

AirPods da gecikmeli gelmişti

Ne yazık ki bu gecikme Apple'ın akıllı hoparlör konusunda rekabet edeceği Amazon ve Google gibi şirketlerin arayı daha da açmasına neden olacak. HomePod'un geçen yıl gecikmeli olarak gelmesine rağmen birçok incelemede büyük beğeni toplayan AirPods gibi beklemeye değer bir ürün olup olmadığını hep beraber göreceğiz. Akıllı hoparlör bu anlamda AirPod'un başarısını tekrarlayabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim