Anlık Bildirim

Apple’ın tasarım ekibine ikonik bir isim katıldı: Marc Newson

Yeni iPhone için geri sayıma geçtiğimiz bu günlerde Apple’ın tasarım ekibine yeni ikonik bir endüstriyel tasarımcı dahil oldu.
Marc Newson Apple'a katıldı Tam Boyutta Gör
Yeni iPhone için geri sayıma geçtiğimiz bugünlerde Apple’ın tasarım ekibine yeni ikonik bir endüstriyel tasarımcı dahil  oldu.
Yaratıcılık konusunda desteğe ihtiyacı var denilen Jony Ive, ekibini hem yakın arkadaşı olan hem de dünyanın en etkili 100 endüstriyel tasarımcısından biri olarak kabul edilen bir isim ile güçlendirdi.
Daha önce AIDS ile mücadele kapsamında düzenlenen RED etkinliğinde Jony Ive ile birlikte bazı özel ürünlerin tasarımına katkıda bulunan Marc Newson artık Apple bünyesinde çalışacak.
Simetrik olmayan ve doğadaki çizgilerden ilham alınan tasarım anlayışı olarak kabul edilen biomorfik tasarımın öncülerinden olan Marc Newson, ürünlerinde yumuşak çizgilere, kıvrımlı hatlara ve keskin dönüşlere yer vermeyi seviyor. Apple’daki roluna dair resmi bir ifade bulunmayan popüler tasarımcının iPhone 6’da da rol oynamış olabileceği konuşuluyor. Marc Newson, aralarında konsept otomobil, saat, fotoğraf makinesi gibi ürünlerin de bulunduğu çok sayıda yaratıcı tasarımı bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim