Anlık Bildirim

Atari'nin yeni nesil oyun konsolu 30 Mayıs'ta ön siparişe açılıyor

Atari, yeni oyun konsolunun bu ayın sonunda Indiegogo üzerinden ön siparişe açılacağını duyurdu. İkonik markayı sektöre dönüş yaptıracak Atari VCS isimli konsolun ön sipariş fiyatı haberimizde.
Atari geçen yaz retro bir oyun konsolu üzerinde çalıştığını doğrulamıştı. Takip eden aylarda cihazın fotoğraf ve donanım özellikleri de dahil olmak üzere bazı detayları ortaya çıktı. Mart'taki Oyun Geliştiricileri Konferansı'nda ise konsolun resmi adının Atari VCS olacağını öğrendik.
İkonik marka Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Atari VCS konsolunun 30 Mayıs'ta yalnızca kitlesel fonlama platformu Indiegogo üzerinden ön siparişe sunulacağını söyledi. Atari açıklamasında iki paketten bahsediyor.
Konsolun tamamen siyah Atari VCS Onyx modeli için 199 dolar gibi bir başlangıç fiyatı belirlenmiş. Ayrıca biraz daha fazla para ödemeyi sorun etmeyenler, ön tarafında baştan başa retro esintili ahşap panelin yer aldığı Atari VCS Collector’s Edition modelini satın alabilecekler.

İlk gönderimler 2019'da

Atari VCS için güncellenmiş Klasik Joystick ve yeni Modern Kontrolcü, dünyanın önde gelen oyun çevre birimleri üreticisi PowerA'nın ortaklığıyla geliştiriliyor. Her iki ürün de seçkin paketlerde sunulacak. Ayrıca bağımsız olarak satılacağını belirtelim. Yani bu da Onyx pakatinin oyun kontrolcüsü içermeyeceği anlamına geliyor.
Atari, ilk gönderimlerin 2019 yılının ilkbaharında yapılması planlandığını açıkladı. Konsolun başlangıçta geçen yılın sonlarında ön siparişe sunulması bekleniyordu ancak son dakikada ertelendi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim