Anlık Bildirim

Attack on Titan'ın merakla beklenen 2.sezonundan ilk fragman

Dünya genelinde milyonlarca hayranı bulunan popüler anime serisi Attack on Titan sonunda ekranlara geri dönüyor. Merakla beklenen 2.sezondan ilk fragman yayınlandı.
Anime ve manga dünyasının en sevilen serileri arasında yer alan Attack on Titan, ya da orijinal adıyla Shingeki no Kyojin, uzun bir aranın ardından ekranlara geri dönüyor. Hajime Isayama tarafından yazılan ve çizilen popüler manga serisinden uyarlanan Attack On Titan'ın ilk sezonu 2013 yılında yayınlandı ve tüm dünyada ilgiyle karşılandı. Animenin ikinci sezonunun 2015'te çıkması bekleniyordu ancak üst üste gelen erteleme kararlarının ardından yeni sezonun yayınlanması 2017'ye kaldı.
Attack on Titan'ın ikinci sezonu için hala resmi bir yayın tarihi açıklanmış değil ancak animenin yayıncı kuruluşlarından biri olan Funimation daha önce yayınladığı açıklama ile yeni sezonun Nisan 2017'de başlayacağını duyurmuştu. Yıllarca süren bekleyişin ardından nihayet bu yıl geri dönecek olan Attack on Titan için meraklı bekleyiş sürerken, animenin ikinci sezonundan ilk fragman yayınlandı.
İnsan yiyen devasa Titanlar'ın ölüm saçtığı ve insanların dev duvarlarla çevrili şehirlerde yaşadığı bir dünyada geçen Attack on Titan, bu duvarların yıkılması ile başlayan hayatta kalma mücadelesini anlatıyor. Titanlar ile savaşmak için orduya katılan üç gencin hayatta kalma mücadelesini anlatarak başlayan seri, zamanla gelişerek sürprizlerle dolu bir hikaye anlatmaya başladı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6625 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
attack on titan, attack on titan 2.sezon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim