Anime Haberleri

Etiket
Son dakika anime haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), anime hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
1 AY

GİRİLEN İÇERİKLER
1 VİDEO 31 HABER 1 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
YILDA 6 İÇERİK

Anime Son Dakika Haberleri

Güncel Anime Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika anime haberleri de dahil olmak üzere anime ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 1 video, 1 galeri ve 29 adet anime haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 2 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

anime İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel anime haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Anime Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni anime haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son anime haberlerini okuduktan sonra, Sinema ve Dizi İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Anime Hakkında

Anime, Japonya'ya özgü çizim sanatıyla çizilmiş kısa/uzun çizimlerdir. Anime kelimesi İngilizcedeki animation kelimesinin kısaltılmış halidir.

Animeler, genelde mangaların televizyona ya da sinemaya uyarlanmasıdır. OAV veya OVA denilen video, DVD, BR şeklinde de piyasaya sürülebilirler. Manga çizimleri animeye göre daha abartılı olur. Anime çizim tekniklerine örnek verilirse, kendine özgü çizim tekniği vardır, onun dışında insan gözleri genelde büyük çizilir. Animeler, el çizimi veya bilgisayar yapımı olabilir. Animelerin konusu her şey olabilir, her türü mevcuttur, bu yüzden çok küçük çocuklar için eğitim ve komedi türü içeren animeler olduğu gibi tamamen yetişkinlere yönelik, felsefe, psikoloji, savaş, şiddet, cinsellik gibi konuları ele alan animeler de vardır.

Anime endüstrisi, Studio Ghibli, Gainax, Madhouse, Production I.G, Sunrise ve Toei Animation dahil olmak üzere büyük isimlere sahip 430'dan fazla yapım stüdyosundan oluşmaktadır. Anime, Japonya'nın yerel film pazarının sadece bir bölümünü oluşturmasına rağmen DVD ve Blu-ray satışlarının çoğunu oluşturmaktadır. Ayrıca, İngilizce dublajlı ve altyazılı programlamanın yükselmesiyle uluslararası başarı da gördü. 2016 yılı itibarıyla animeler, dünyanın animasyonlu televizyon şovlarının %60'ını oluşturmaktadır.

Anime hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim