Anlık Bildirim

Audi, Formula E'ye daha fazla ağırlık vereceğini duyurdu

Büyük otomobil üreticilerinin Formula E'ye ilgisi giderek artmaya devam ediyor. Popülerleşen yarışlara Audi de daha fazla ilgi göstereceğini duyuran taraf oldu. Detaylar haberimizde...
Audi yaptığı duyuruyla popülaritesi giderek artan Formula E'ye olan katılımını arttırma planlarını duyurdu. Firma ilk adım olarak bu sezon Team ABT Schaeffler Audi Sport'a finansal destekte bulunacak.
Donington Park'ta 5-7 Eylül'de gerçekleşecek final testlerin ardından, 2016/17 Formula E sezonu Ekim ayında Hong Kong'da start alacak. İkonik 4 halkalı Audi logosu da Team ABT Schaeffler Audi Sport aracı üzerinde ilk olarak Donington'daki bu testler esnasında görülecek.
Audi daha öncesinde bu takımda Audi Sport markasını Formula E 2014/15 sezonundan beri kullanıyordu ancak firmanın takıma katkısı ufak boyutlardaydı, 2016/17 sezonuyla firma takıma finansal ve teknik destek de sağlayacak. Daha sonrasında 2017/18 sezonunda ise Schaeffler ile teknik geliştirme ortaklağına gidecek.
Formula E'ye ağırlık vermenin firmanın gelecek teknolojilerine olan bağlantısını güçlendireceğini belirten Audi'ye her göre 2025 yılına kadar her 4 Audi'den biri elektrikli olmalı.
Audi'yi Formula E alanında yeni katılan Jaguar'ınyanında DS, Renault ve Mahindra gibi rakipler bekliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim