Anlık Bildirim

Audi'den Avrupalı müşterisine özel limuzin: A8L Extended

Alman otomobil devi Audi özel sipariş üzerine bir müşterisi için A8'in limuzin versiyonu olarak A8L Extended modelini ürettiğini duyurdu. 6 kapılı ve 6,36 metre uzunluğundaki araç haberimizde...
Audi, Avrupa'lı kimliği gizli bir müşterisine özel A8L Extended isimli özel bir limuzin araç ürettiğini duyurdu. Toplamda 6 kapılı olan otomobil 6.36 metre uzunluğa sahip. İki dingil arası 4.22 metre uzunluğa sahip araç bu yönüyle seri üretim versiyonundan da 1.09 metre daha uzun.
Nedeni bilinmese de müşterinin tercihi doğrultusunda limuzinlerdeki alışılmışın dışında arkadaki 4 koltuk birbirine bakmayacak şekilde üretilmiş. Bunun yerine aynı yöne bakan koltuklar ekstra yumuşak Valcona derisine ve bağımsız elektrikli kontrollere sahip. Tavanında 2.4 metre uzunluğunda cam yer alan aracın yapısı da uzunluğuna göre güçlendirilmiş.
Motor olarak Audi'nin en üst seviye W12'sini görmeyi beklediğimiz otomobilde onun yerine 310 beygir ve 440Nm'lik 3.0L TFSI V6 motoru yer alıyor. Audi'nin tam dört çeker Quattro sisteminin bulunduğu araç 0-100 hızlanmasını 7.1 saniyede tamamlarken aracın maksimum sürati 250km/sa ile sınırlandırılmış durumda. Toplamda 2418kg ağırlığı olan A8L Extended'ın müşteriye maliyetiyle ilgili bir bilgi bulunmamakta.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6308 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
audi, audi a8 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim