Genelde Marvel ile ilişkili oyunlarda bol aksiyon ve macera unsurlarını görüyoruz. Marvel ilk kez farklı bir konsept deniyor ve Avengers kahramanlarını süper kahraman okulu dönemlerinde yönetmemize izin veriyor.
Marvel Avengers Academy adındaki oyun bir süper kahraman okulu kurarak genç Avenger ekibini eğitmenizi konu ediniyor. Oyunda genç kahramanların süper güçlerini kontrol etmesini ve kendilerini geliştirmesini sağlıyorsunuz. Ayrıca her kahramanın kendi hikayesini sesli anlatım ile oynayabiliyorsunuz.
Süper kahramanlar yetiştirmek adına okulda eğitim tesisleri, yatakhaneler, laboratuvarlar, sınıflar, spor salonları gibi pek çok bina inşa etmeniz gerekiyor. Ayrıca süper kahramanlarla tek tek ilgilenmeli ve sosyal özelliklerini gözetim altında tutmalısınız. Oyunda süper kötüler de okulunuza başvurabiliyor. Onları elinizde tutmak da yine size kalıyor. Oyun gelecek yılın başlarında indirmeye sunulacak.
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


hocam 4x daha iyi direk hs attirir
Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.