Anlık Bildirim

Ay’a ilk adımın gerçek görüntüleriyle hazırlanan Apollo 11 filminin fragmanı yayınlandı

İnsanlığın en büyük adımı olan Ay'a ilk adımın hikayesini ele alan Apollo 11 belgesel filminin fragmanı yayınlandı. Apollo 11, daha önce hiçbir yerde görmediğimiz görüntülerle hazırlandı.

Ay’a ilk adımın gerçek görüntüleriyle hazırlanan Apollo 11 filminin fragmanı yayınlandı Tam Boyutta Gör

İnsanlık tarihinin en önemli görevlerinden olan Ay’a ilk insanlı uçuşu yani Apollo 11 görevini gerçek görüntülerle beyaz perdeye aktaran belgeselin fragmanı yayınlandı.

Apollo 11 isimli belgesel, 20 Temmuz 1969’da gerçekleştirilen Ay’a ilk insanlı uçuş görevinin 50. yılında seyircilerle buluşacak. Filmin yönetmenliğini Todd Douglas Miller üstleniyor.

 

Apollo 11 belgeseli, daha önce hiçbir yerde görmediğimiz görüntülerle, 70mm geniş formatlı çekimlerle ve gerçek ses kayıtlarıyla hazırlandı. Fragmandan da göreceğimiz üzere muhteşem bir deneyim bizleri bekliyor.

NASA ekibinin sahadaki koşuşturmacasından Neil Armstrong ve Buzz Aldrin’in Ay’a ilk ayak basışına kadar Apollo 11 görevinin tüm aşamalarını gerçek görüntülerle IMAX salonlarda izleyebileceğiz.

Sundance Film Festival’inde prömiyeri yapılan Apollo 11’in vizyon tarihi açıklanmadı. Apollo 11 uçuşunun 50. yıl dönümünde yani 20 Temmuz haftasında vizyona girmesi planlanıyor. Türkiye'de vizyona girmesi beklenmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10934 kez okundu.
11 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, belgesel ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim