Anlık Bildirim

BAFTA ödüllü Lumino City mobilde

Geçen yıl PC platformunda yerini alan BAFTA ödüllü macera-bulmaca oyunu Lumino City, iOS platformu için de indirmeye sunuldu.


Lumino City tüm mekanların el yapımı olmasıyla dikkat çekiyor. Geliştiriciler uzun çabalarla inşa ettikleri karton, tahta ve küçük motorlardan bu büyük dünyayı daha sonra dijital ortama aktarmış. Bu çabasının karşılığını da BAFTA'da Sanatsal Başarı ödülü ile almış.

Oyunda küçük kız Lumi olarak Lumino şehrini inşa eden büyükbabasını aramaya koyuluyoruz. Tıkla-ilerle tarzındaki mekaniğe sahip olan oyunda şehirde çeşitli keşifler yapıyor, bulmacalar çözüyor ve şehre hayata veren etkileyici mekanizmaları çözmeye çalışıyoruz. 

Mekanlar el yapımı olduğu için bu hissiyat oyun içerisinde de aynen verilmiş. Lumi yaptığı keşiflerde gerçek nesneler ile etkileşime geçiyor ve nesnelerin fizikleri de gerçeğe oldukça yakın. Mekanlardaki pek çok nesne titreşimli geri bildirimler veriyor. Replay Kit ile uyumlu olan oyunda ilerleyişinizi kayıt altına alabiliyorsunuz. Oyun iOS 9 işletim sistemi gerektiriyor. Fiyatı ise 13TL.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim