Anlık Bildirim

Battlefield 1′in arayüzü böyle olacak

Tanıtım videolarının yayınlanmasıyla gündeme adeta bomba gibi düşen ve şimdiden en merak edilen yapımlar arasına girmeyi başaran Battlefield 1'in kullanıcı arayüzü sızdırıldı.
Tahminlerin aksine günümüz ya da gelecek zamanın değil, tarihin tozlu sayfalarından 1. Dünya Savaşı yıllarının konu alındığı Battlefield 1'in kullanıcı arayüzü ortaya çıktı. "tr1ggermortis" isimli Reddit üyesi tarafından paylaşılan ekran görüntülerinin, oyunun şu sıralar belirli bir grup ile kapalı şekilde gerçekleştirilen alfa testlerine ait olduğu anlaşılıyor.
Oldukça sade ve hoş bir tasarıma sahip arayüz ana sayfa, çoklu oyuncu, hikaye modu ve asker olmak üzere dört ana menüden ibaret. Tek ekranda tüm bilgi ve ayarların yapılabildiği Battlefield 1'in güncel tuş kombinasyonlarını ve server sayfasını da görebilmek mümkün. 
"Conquest" ve "Domination" modlarının yer alacağı yapımda ayrıca karakterinizi kazandığınız parayla ya da oyun içi satın alma seçeneğiyle silah ve kıyafet gibi ekipmanlarla dilediğiniz şekilde özelleştirebileceksiniz. 21 Ekim tarihinde PC, PS4 ve XBOX ONE için raflarda yer alacak Battlefield 1 hakkında bilmeniz gereken tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5525 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, ea ve
3 etiket daha battlefield 1 dice Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim