Anlık Bildirim

BİM, A101 ve Şok marketlerde satılan ürünler hakkındaki düşünceleriniz(Anket#22)

Ucuzluğun adresi olarak tüketicinin zihninde yer edinen BİM, A101 ve Şok marketler artık teknolojinin de adresi oldu. Peki sizce satılan ürünler ne kadar uygun?

Çok geniş mağaza ağı sayesinde BİM, A101 ve Şok marketlerde teknolojik ürünler pazarlamak avantajlı hale gelmeye başladı. Hal böyle olunca pek çok elektronik cihazı uygun fiyatlara bu marketlerde bulabiliyoruz.

Geleneksel olarak teknolojik ürünler ilgili mağazadan alınır algısı mevcuttu ancak uygun fiyatları nedeniyle BİM, A101 ve Şok marketler öne çıkmaya başladı. Hatta günü ilk saatlerinde bu ürünlerin tükendiğine şahit oluyoruz.

Artık perakende marketlerinde satılan teknolojik ürünlerin günler öncesinden araştırılmaya başlandığı ve arama motorlarının yoğunluk yaşadığı bilinen bir konu. Peki BİM, A101 ve Şok marketlerde satılan teknolojik ürünler hakkındaki düşünceleriniz neler?

BİM, A101 ve Şok marketlerde satılan teknolojik ürünler hakkındaki düşünceleriniz neler? 17% Teknolojik ürünler kaliteli olsa da fiyatlar piyasanın aynısı veya üstünde oluyor 499 oy 34% Gelen ürünler raflarda kalan veya satılamayan kalitesiz mallardan oluşuyor 976 oy 49% Bu marketlerin fiyat-performans ürünlerini beğeniyorum ve sürekli takip ediyorum 1393 oy 2868 oya göre sonuçlar listelenmiştir. Ankete Dön

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21383 kez okundu.
23 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
anket, bim ve
3 etiket daha a101 şok Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim