Anlık Bildirim

BiP uygulamasında 1 ayda 1 milyar mesaj atıldı

Turkcell'in mesajlaşma uygulaması BiP'in Ekim ayı kullanım istatistikleri açıklandı. Ekim ayında uygulama üzerinden 1 milyarı aşkın mesaj atıldı. İşte BiP'in Ekim ayı kullanımına dair istatistikler:

BiP uygulamasında 1 ayda 1 milyar mesaj atıldı Tam Boyutta Gör

Turkcell tarafından geliştirilen sosyal mesajlaşma uygulaması BiP yeni bir rekora imza attı. Ekim ayında uygulama üzerinden 1 milyar 143 milyon 661 bin 594 adet mesaj atıldı. Günlük 1 milyondan fazla aramanın yapıldığı ve günde yaklaşık olarak ortalama 50 milyondan fazla mesajın iletildiği BiP’i 192 ülkede 8 milyonu aşkın kişi aktif olarak kullanıyor.
Turkcell’in açıkladığı rakamlara göre BiP en çok İstanbul’da kullanılıyor. Günlük kişi başı ortalama kullanımda ise Kilis birinci sırada. BiP’i yurt dışında en çok kullanan ülke Ukrayna.

BiP’te en çok kullanılan çıkartma ise Yiğit Özgürün çizimi oldu. Pepe ve Türkiye çıkarmaları da en çok tercih edilenler arasında yer aldı.

BiP Messenger uygulaması Google Play ve App Store'da ücretsiz olarak yer alıyor. Tüm operatör kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim