Anlık Bildirim

Bir küvet dolusu bozuk parayla iPhone XS satın aldı

Rusya’da yaşayan bir Apple fanı hayalindeki iPhone'u satın almak için biriktirdiği bir küvet dolusu Rus rublesiyle Apple mağazasına gitti. Müşteri bir küvet madeni parayla 256 GB’lık iPhone XS aldı.
iPhone'ların bazı çevrelerde bir statü sembolü olarak kabul gördüğü bir gerçek. Dolayısı ile son model bir iPhone'a sahip olmak ve bunu etrafındaki insanlara göstermek isteyen büyük bir kitle var. Rusya'da yaşayan bir Apple fanı da bir küvet dolusu madeni parayla iPhone XS satın alarak uzun süredir hayalini kurduğu bu anı ölümsüzleştirdi.
Apple Store mağazasının müdürü Ludmila Semushina, Facebook hesabı aracılığı ile bu ilginç alışverişin görüntüsünü yayınladı. İçi bozuk para dolu küveti arkadaşları ile birlikte mağazaya getiren müşteri tam 100.000 Rus Rublesi (yaklaşık 1.400 dolar) ödeyerek 256 GB kapasiteli iPhone XS satın aldı.

Müşterinin hayali çalışanlara kabus oldu

Rus müşterinin hayalini kurduğu telefona kavuşması mağaza çalışanları için ise adeta bir kabusa dönüştü. Kendilerine teslim edilen bir küvet dolusu bozuk parayı tek tek sayan çalışanlar bunun için oldukça fazla mesai harcamak zorunda kaldı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15884 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, rusya ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim