Anlık Bildirim

Black Panther 2 için hazırlıklara başlandı

Bu yıla damga vuran filmler arasında yer alan Black Panther'in devam filmi için hazırlıklara başlandı. Filmin senaryosunu kaleme alacak ve yönetecek isim açıklandı.
Bu yılın başında vizyona giren ilk bireysel filmi ile sinemaseverlerin beğenisini kazanan Black Panther, beyaz perdedeki yolculuğunu sürdürüyor. İlk filmin gişede yakaladığı büyük başarının ardından kaçınılmaz hale gelen Black Panther 2 için ilk somut adımlar atılmaya başlandı.
Black Panther'ın yönetmenliğini üstlenen ve filmin başarısında önemli rol oynayan Ryan Coogler (Fruitvale Station, Creed), devam filmini yönetmek için geri dönecek. Coogler'ın Black Panther 2'nin senaryosunu kaleme alacağı ve yönetmenliğini üstleneceği resmiyet kazandı.
16 Şubat'ta vizyona giren Black Panther, dünya genelinde 1.34 milyar dolar gişe hasılatı elde ederek Marvel'in en başarılı filmleri arasına girmeyi başardı. 
Black Panther'i bir kez daha Chadwick Boseman'ın canlandıracağı devam filminde Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Letitia Wright ve Angela Bassett'ın da ilk filmdeki rollerini tekrarlaması bekleniyor.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4725 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
black panther, black panther 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim