Anlık Bildirim

BlackBerry 10.2 güncellemesi Facebook Home desteğini de beraberinde getiriyor

BlackBerry 10.2 güncellemesi Facebook Home desteğini de beraberinde getiriyor

BlackBerry 10 işletim sisteminin ilk üyesi olan tamamen dokunmatik ekranlı Z10 modelinin ardından, fiziksel klavyeli üst seviye Q10 ve alt seviye Q5 modelleri piyasaya sürülmüştü. Fiziksel klavyeli modelleri desteklemek adına 10.1 güncellemesini yayınlayan BlackBerry, önemli yenilikler sunacağı 10.2 güncellemesinin de testlerini sürdürüyor.

BlackBerry 10.2 güncellemesi ile gelecek olan en önemli yenilik, bugüne kadar Android 2.3 sürümünü temel alarak çalışan sanal makinenin artık Android 4.2.2 sürümüne güncellenecek olması. Böylece BlackBerry kullanıcıları güncel arayüzle Android uygulamalarını cihazlarında çalıştırabilecek.

BlackBerry 10.2 test sürümlerinden sızan bilgiler Facebook Home arayüzünün sıkıntısız bir şekilde çalıştığını gösteriyor. Bir BlackBerry Q10 modelinde test edilen sürümde, Facebook Home arayüzünün çalışma süreci de videoya yansıtılmış.

Facebook Home Android işletim sisteminde bir milyonu geçen bir indirme sayısına sahip olsa da iyi bir izlenim elde edemedi. BlackBerry dünyasında kendisine nasıl bir yer edineceği merak konusu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim