Anlık Bildirim

Bloomberg: Samsung Galaxy Note 9, 9 Ağustos'ta tanıtılacak

Samsung'un yeni amiral gemisi Note 9'la ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Yeni çıkan bir Bloomberg raporuna göre şirketin yeni amiral gemisi Note 9, 9 Ağustos'ta tanıtılacak.
Dünyanın en güvenilir kaynaklarından biri olan Bloomberg, Samsung'un yeni amiral gemisi Note 9 ile ilgili bir rapor yayınladı. Deneyimli haberci Mark Gurman tarafından hazırlanan raporda, Koreli akıllı telefon üreticisinin yeni amiral gemisi Note 9'un, 9 Ağustos'ta tanıtılacağı belirtiliyor.

Samsung, Note 9 ile satışları yükseltmenin peşinde

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Note 8 lansmanından 2 hafta önceye takbül eden bu tarih Samsung'un Galaxy S9 ve S9+ satışlarından memnun olmadığını ve yeni amiral gemisini bir an önce piyasaya sürmeye hazırlandığını gösteriyor. Note 9'un Unpacked etkinliğinin ise New York'ta gerçekleştirilmesi planlanıyor.
Samsung Galaxy Note 9'un 12 MegaPiksellik çift arka kameraya sahip olacağı belirtiliyor. Cihazın ABD versiyonunda işlemci olarak Snapdragon 845, Avrupa versiyonunda ise Exynos 9810'un yer alacağı daha önceki sızıntılarda ortaya çıkmıştı. 6 GB RAM'e sahip olması beklenen cihaz 128 GB depolama alanı sunacak. Amiral gemisinin Temmuz sonunda tanıtılması planlanıyordu fakat Samsung Başkan Yardımcısı Lee Jae-yong'un tasarım konusunu tekrar gözden geçirmesi, lansman tarihinin biraz daha ileriye atılmasına neden oldu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5008 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy note 9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim