Anlık Bildirim

Breaking Bad filminin ilk fragmanı paylaşıldı! İşte yayın tarihi

Netflix, Breaking Bad filminin ilk fragmanını nihayet paylaştı. Resmi ismi 'El Camino: A Breaking Bad Movie' olan film önümüzdeki ekim ayında seyircilerle buluşacak.
Merakla beklenen Breaking Bad filminin ilk fragmanı nihayet yayınlandı. Netflix'in bu gece saatlerinde ortaya çıkardığı fragman filmin ismini ve yayın tarihini de doğrulamış oldu. Resmi ismi El Camino: A Breaking Bad Movie olan film önümüzdeki ekim ayında seyircilerle buluşacak. Filmin ismindeki El Camino kısmı, Jesse'nin serinin son sahnelerinde kaçarken kullandığı arabadan geliyor.

İşte Türkçe altyazılı fragman:


El Camino: A Breaking Bad Movie, serinin sevilen karakteri Jesse Pinkman'a odaklanacak. Filmde, dizinin finalinden sonra yaşananları göreceğiz. Polisler tarafından aranan bir suçlu durumundaki Jesse Pinkman, Albuquerque'den kaçıp yeni bir hayat kurmak için mücadele edecek.

El Camino filminin yönetmenliğini serinin yaratıcısı olan Vince Gilligan üstleniyor. Gilligan ayrıca filmin senaryosunu da kaleme alan isim olacak. Aaron Paul'un başrolünde yer aldığı film 11 Ekim'de Netflix ve AMC kanalı üzerinden izlenebilecek. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20328 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dizi, breaking bad ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim