Anlık Bildirim

Bu oyunu bitirene 10 bin dolar ödül var

Exordium Games imzasını taşıyan sonsuz koşu oyunu Zero Reflex, ne kadar zor olduğunu kanıtlamak açısından tüm bölümleri tamamlayan ilk oyuncuya 10 000$ ödül vadediyor.

Zero Reflex'de bir yörüngenin etrafında sürekli dolaşan bir uzay gemisini canlandırıyorsunuz. Ekrana sağa veya sola tıklayarak geminin rotasını değiştirirken, ortadaki yaratığın yolladığı cisimlerden kaçmaya çalışıyorsunuz. 

Her bölüm 30 saniye sürüyor ve bu süre içerisinde ölmeden süreyi tamamlamanız gerekiyor. 20 bölümde üç farklı zorluk seviyesi var ve toplamda 60 bölüm ediyor. Oyuncuların 60 bölümün tamamını bitirmesi gerekiyor. Bölümlerde ölürseniz önceki bölümlere geri gitme cezası var.

Başarılı grafikleri ve tamamlayıcı müzikleri olan oyunda zaman zaman ortaya çıkan güçlendirmeler zor anlarınızda yardımınıza koşuyor. Zor seviyede birden fazla yörünge arasında geçiş yapmak zorundasınız ve ölünce 3 bölüm geriye gidiyorsunuz. Bununla birlikte henüz tüm bölümleri tamamlayan çıkmadı ve oyun uzun sürelere mal oluyor. Oyun Android için ücretsiz. Diğer platformlar için 8TL.







Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim