Anlık Bildirim

Bükülebilir ekranlı Samsung’lar gelecek yıl bizlerle olacak

Bükülebilir yapıdaki akıllı telefonlar mobil dünyanın en hayallerinden birisi olmuştur. Samsung ve LG sabit eğimli akıllı telefonlarla bu hayallere ulaşmanın mümkün olabileceğini gösterdi. Gerçekten bükülebilir yapıdaki cihazlar için gelecek yıl işaret ediliyor. 

Samsung gelecek yıl itibariyle bükülebilir akıllı telefonların ticari olarak boy göstermeye başlayacağına inanıyor. Bunun için bükülebilir ekranlar geliştiren bir tesisinde Ar-Ge çalışmalarına hız verildi. Şu anda kavisli ve bükülebilir ekranlar başarı ile geliştirilmiş durumda. Katlanabilir ve rulolanabilir ekranlar ise plan aşamasında. 

Bükülebilir cihazlar gerçekten hayata geçebilecek mi yoksa bir hayalden mi ibaret kalacak bunu zamanla göreceğiz. Ancak bükülebilir olması için cihazın sadece ekran değil işlemci ve anakart gibi tüm bileşenlerinin bükülebilir olması gerekiyor. LG hali hazırda ekran ve bataryayı bükülebilir hale getirdi. Diğer bileşenlerin aynı kıvama gelmesi için ise biraz zaman gerekiyor. Firma 2018-2019 gibi bunu başaracağını düşünüyor. 

Belki bileşenleri bir kısma toplayarak diğer kısmı bükülebilir yapıda tasarlamak bir anlamda bu cihazlar için bir başlangıç adımı sayılabilir. Ancak bu kez de tüketici bunu ne için kullanacak sorusu gündeme gelecek.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4028 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung foldable smartphone, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim