Anlık Bildirim

Bulut destekli SwiftKey 4.2, Google Play mağazasında indirmeye sunuldu

Bulut destekli SwiftKey 4.2, Google Play mağazasında indirmeye sunuldu

Android platformunun şüphesiz en popüler klavye yazılımı olan SwiftKey, Cloud adlı bulut senkronizasyon özelliği sunan 4.2 sürümünü indirmeye sunmaya başladı.

Swiftkey Cloud, kullanıcıların kişisel yazım alışkanlıklarını ve tekniklerini bulut sunuculara kaydediyor. Böylece başka bir cihaza geçtiğinizde tekrar tanımlama ile uğraşmadan klavye alışkanlıklarınızı indirebiliyorsunuz. 

Bulut sunucular için ise ayrı bir hesap açmadan Google+ hesabınızla kendinizi tanıtabiliyorsunuz. Uygulama böylece Gmail tarihinizden kişisel alışkanlıklarınızı da tahlil edebiliyor. Uygulama böylece Gmail tarihinizden kişisel alışkanlıklarınızı da tahlil edebiliyor. Ayrıca trendi yükselen kelimeler sosyal ağlardan taranarak anlık olarak sözlüğe ekleniyor ve ayrı bir uygulama güncellemesine gerek kalmıyor. Bu özellik Türkçe dilini de destekliyor.

Uygulama ile ayarlar menüsü daha basit hale gelirken, Bluetooth veya entegre klavye gibi cihazlara da konfigürasyon desteği sağlanıyor. Güncelleme hali hazırdaki kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulurken, yeni satın alacaklara ise indirimli 2.99$ olarak sunuluyor. Uygulamanın bir de ücretsiz versiyonu bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim