Anlık Bildirim

Casper sinema servisi "Ssinema"yı tüm kullanıcılarına 6 ay ücretsiz olarak sunuyor

Casper sinema servisi 'Ssinema'yı tüm kullanıcılarına 6 ay ücretsiz olarak sunuyor
Artık teknoloji şirketleri sattıkları ürünler kadar verdikleri hizmetler ile de kullanıcıların ilgisini çekmeye çalışıyor. Bu konuda yeni bir atılım ise yerli üretici Casper'dan geldi. Türk mühendislerinden oluşan yazılım ekibi Mobiltürk ile geliştirilen yeni sinema hizmeti yalnızca Casper cihazlar sahiplerine hizmet verebiliyor.

Yeni Casper cihazlarda ön yüklü olarak gelen uygulama ilk 6 ay eski ve yeni tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor. Casper Ssinema hizmeti yerli ve yabancı filmleri Türkçe altyazı veya Türkçe dublaj seçenekleri ile izleme imkanı sağlayabiliyor. Google Play ve Windows Mağaza'da yer alan uygulama mobil cihazlara, tabletlere ve bilgisayarlara yüklenebiliyor ve tek üyelik ile tüm platformlardan erişim sağlanabiliyor. Kayıt ve daha fazla bilgi almak isteyen Casper kullanıcıları ise www.casper.com.tr/ssinema adresini ziyaret edebilirler.

Google Play Casper Ssinema uygulaması, Windows Mağaza Casper Ssinema uygulaması Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim