Anlık Bildirim

İnternet tarayıcısını yıllardır geliştirmeye devam eden Google, pek çok önemli yenilik ve iyileştirmeler ile 49. sürüme kadar geldi. Son sürümde de bazı yenilikler ve özellikle güvenlik tarafında yapılan iyileştirmeler yer alıyor.

Google'ın servislerinde bilinmeyen açıkları bulan kullanıcıları ödüllendirdiğini biliyoruz. Son olarak Blink, Pepper Plugin, Extensions, libpng gibi pek çok servisin hataları bu şekilde giderildi. Google, kullanıcılara toplamda 14500$ ödül dağıttı. Chrome 49 sürümü ise, bu süreçte 26 tane güvenlik yaması kazandı. Bunlar arasında hafıza sızıntıları, zayıf noktalar ve güvenlik katmanlarını aşabilecek tehditler yer alıyor.


Kullanıcı tarafında ise akıcı ve hızlı kaydırma özelliği varsayılan olarak açık halde geliyor. Daha önceki sürümlerde, kullanıcının kapalı bir şekilde gelen özelliği manuel olarak açık hale getirmesi gerekiyordu. Bunlar dışında yine pek çok performans iyileştirmesi ve hataların giderilmesi yer alıyor. Chrome 49 an itibariyle Windows, Linux ve OS X platformları için erişilebilir durumda. Android güncellemesi ise önümüzdeki günlerde başlayacak.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5042 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, google chrome ve
2 etiket daha google chrome 49 Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim