Anlık Bildirim

CoinGate, XRP desteğini başlattı

Kripto para ödeme işlemcisi CoinGate, Ripple’ın çıkarttığı popüler bir kripto para birimi olan XRP’yi satıcılar için ödeme seçeneklerine ekledi ve bu alanda bir ilke imza attı.
Kripto para ödeme işlemcisi CoinGate, çıkarttığı kripto para birimi olan XRP’yi satıcılar için ödeme seçeneklerine ekledi.
Firmanın blog postasına göre; XRP sahipleri ellerindeki kripto paraları, 4.500'den fazla mağazada çevrimiçi ödeme yapmak için kullanılabilir. CoinGate, yaptığı bu icraatla “faydasını önemli ölçüde artırmayı ümit ettiğini” belirtti.
Temmuz 2018'de CoinGate, hizmetlerinin Bitcoin Lightning Network versiyonundaki işlemlerini test etmek için bir pilot program başlatmıştı. Yaklaşık 100 kullanıcı söz konusu versiyondaki hizmetlerin işlemlerini test edecek.
Kripto paraların aktarım işlemlerinde kullanıcılara sağlanan imkanlar gün geçtikçe artıyor. Yakın zamanda yapılan haberlere göre; Amerika Birleşik Devletleri merkezli ticari hizmet sağlayıcısı Aliant Payments, "bazı tüccarlara" ücretsiz kripto para transferi işlemi sunacağını açıklamıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim