Anlık Bildirim

Corsair, ilk SFX uyumlu güç kaynaklarını satışa sunuyor

Kompakt yapıda ancak üstün bir performans sunabilecek sistem arayışında olan tüketiciler için, Corsair'in SFX yapıdaki güç yeni kaynağı serisi şimdiden hazır.

Kompakt yapıdaki bilgisayar sistemlerine en iyi performansı sunmak için geliştirilen SFX form faktörüne uygun bileşenleri giderek yaygınlaşıyor. Geçen yıl Computex 2015 fuarında ilk SFX yapıdaki güç kaynaklarını lanse eden Corsair, şimdi de satışa sunmaya hazırlanıyor.

Corsair SF600 ve SF450 adındaki tam modüler yeni modeller, 80 Plus Gold sertifikasına sahip ve belirli yükler altında yüzde 90'a kadar enerji verimliliği sunabiliyor. Yüzde 100 Japon kapasitörler ile de kaynakların dayanıklılığı ve kullanım ömrü artırılıyor.


Corsair'in Bulldog projesinin ilk parçası olan güç kaynakları, SFX yapısına en iyi özellikleri sunmayı amaçlıyor. Serinin Nvidia GeForce Titan X grafik kartı ile birlikte güçlü bir işlemciyi rahatlıkla kaldırabileceği belirtiliyor. Güç kaynaklarının üretimini ise, SFX güç kaynağı sınıfında rekabet eden High Power firması üstleniyor. Modeller 600Watt ve 450Watt güce sahip.

Modellerde 90mm fan kullanan Corsair, Zero RPM Fan modu ile düşük yoğunluklarda kapatarak çok daha sessiz bir ortam sağlıyor. 7 yıl garanti ile gelen seride, Corsair SF600 modeli 120$, SF450 serisi ise 90$ fiyat etiketine sahip olacak.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim