Anlık Bildirim

Cortana'nın Android sürümü güncellendi

Microsoft'un sesli asistanı Cortana; Android platformu için güncellendi. V2.9.4 sürümüne yükseltilen Cortana'ya yeni özellikler eklendi. Güncellemeye dair detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.
Microsoft, sesli asistanı Cortana'yı güncelledi. Yeni güncellemeyle birlikte Cortana daha akıllı bir hale geliyor. V2.9.4 sürümüne güncellenen Cortana, Google Play Store'da yayınlandı.

Güncelleme İle Birlikte Gelen Yenilikler

Güncellemeyle birlikte Cortana kullanıcıları, Android cihazlarında yeni bir liste oluşturup bu listeyi düzenleyebilecekler. Ayrıca kullanıcıların işlerini daha kolay ve hızlı yapmaları için akıllı öneriler de eklendi.
Cortana'nın son sürümüyle birlikte günlük haberler de görüntülenebiliyor. Ayrıca yeni sürümle birlikte Microsoft, telefon numarasıyla kayıt olma özelliğini de ekledi. Bu sayede kullanıcılar eskiye nazaran daha kolay kayıt yapabiliyorlar. 
Son olarak Microsoft, Android platformu için yayınlamış olduğu güncellemeyle birlikte Cortana için kişiselleştirilmiş yardım ve ipuçları ekledi. Böylelikle kullanıcıların; uygulamayı nasıl kullanacaklarını öğrenmesi daha kolay olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim