Anlık Bildirim

Counter Strike 1.6 efsanesi CS:GO moduyla geri dönüyor

Counter Strike serisinin en popüler oyunlarından olan CS 1.6, Counter Strike: Global Offensive için hazırlanan ve grafikleriyle büyük beğeni toplayan bu mod ile geri dönüyor.
Bir döneme damgasını vuran ve günümüzde halen birçok kullanıcı tarafından oynanan Counter Strike 1.6, yıl bitmeden yenilenen yüzüyle tekrar karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Öyle ki Z00L takma adını kullanan bir kullanıcı, hazırladığı mod ile CS 1.6 efsanesini tekrar yaşatmaya hazırlanıyor.
Oyun içerisindeki karakterlerden silah tasarımlarına, haritada detaylarından ses efektlerine kadar CS 1.6'yı neredeyse birebir şekilde CS:GO’ya uyarlamayı başaran geliştirici, iki oyunun temel yazılımsal farklılıklarından dolayı ana dinamiklerin korunarak mümkün olan en iyi şekilde dönüşümün yaptığını dile getiriyor.
25 Aralık günü indirilmeye sunulacak "Counter Strike: Classic Offensive" isimli mod Dust2, Inferno, Italy ve Mirage haritalarını destekleyecek. Hatırlayacağınız gibi kısa süre önce CS:GO için yayınlanan bir başka mod ise oyun deneyimini önemli oranda etkileyen değişken hava koşullarını getirmişti.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17564 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
CS:GO, mod ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim