Anlık Bildirim

CyanogenMod 8 milyon kullanıcı sayısını geçti, Pro versiyon yolda

CyanogenMod 8 milyon kullanıcı sayısını geçti, Pro versiyon yolda

Android kullanıcılarına sunduğu özelleştirilmiş ROM hizmetiyle büyük beğeni kazanan ve kısa sürede büyüyen CyanogenMod ekibi, bir süre önce şirket haline geldiğini resmen duyurmuştu. Önemli yeniliklere imza atan firma şimdi iki farklı versiyon ile kullanıcılara sunulacak.

Ekipten yapılan duyuruya göre hali hazırda 8.2 milyon aktif CyanogenMod kullanıcısı mevcut. Bugüne kadar 38 milyon ROM toplamda 100 cihaza kuruldu. ROM'ların gelişimine 3 bin kişi katkı sağladı.

CyanogenMod yeni dönemde artık iki farklı versiyon ile kullanıcıların karşısına çıkacak. CyanogenMod Pro, amatör düzeyde kurulum yapmak isteyen kullanıcılara hitap ediyor. Güvenliğin ön planda olduğu bu versiyonda özel imzalar, basit ve otomatik güncelleme sistemi, root imkanının başlangıçta kapalı gelmesi, her iki haftada bir güncelleme şeklinde özellikler mevcut.

CyanogenMod Community ise profesyonel kullanıcılara hitap ediyor. Tabiri yerindeyse kullanıcıların kurcalaması için geliştirilen bu versiyon bilinen tüm imzaları ihtiva ediyor. Versiyonda varsayılan olarak root erişiminin açık olması, topluluk katkısı, esnek sistem güncelleyici şeklinde özellikler yer alıyor. 

CyanogenMod bunun yanında yeni özelliklerini de ROM'larına dahil etmeye başlayacak. Bunlar evrensel ekran paylaştırma özelliği, içeriğine göre kendisini gösteren Canlı Klasörler, rehberdeki kişiler ile iletişim için son kullanılan sohbet uygulamasına yönlendirme, yeni galeri ve ana ekran uygulamaları, CM Account uzaktan erişim uygulaması şeklinde sıralanıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1423 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cyanogen inc, cyanogenmod ve uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim