Anlık Bildirim

DOTA 2'ye sanal gerçeklik desteği geliyor

Valve'ın oldukça popüler olan MOBA oyunu DOTA 2 için sanal gerçeklik desteği geliyor. Bu sayede oyundaki kahramanlar hakkında daha detaylı bilgi alma şansı yakalayacağız.
DOTA 2'ye sanal gerçeklik desteği geliyor Tam Boyutta Gör

Valve'ın oldukça popüler olan MOBA türündeki oyunu DOTA 2 için sanal gerçeklik desteği gelecek. Tabi bu sanal gerçeklik desteği sandığınız gibi oyunun dünyasını kahramanların gözünden görme şansı sunmayacak, tam tersine oyun seyirciler için daha gerçekçi hale geliyor.
Aşağıdaki videoda da görebileceğiniz gibi oyunu dev ekranda izlerken çevremize baktığımızda kahramanlarımızla ilgili detaylı bilgiler görme şansı yakalayacağız. Bunun yanında çeşitli istatistiksel bilgileri de istediğimiz an görebilme olanağına sahip olacağız.
Valve bu desteği tahmin ettiğiniz gibi HTC ile ortak olarak geliştirdiği Vive adlı sanal gerçeklik kaskı için hazırlıyor. Dünya çapında e-spora ilginin bir hayli yüksek olduğunu ve oyuncuların iyi para harcadığını düşünürsek sırf bu tür oyunlar için bile sanal gerçeklik cihazı alacak insanlar olacaktır çıkarımını yapabiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim