Anlık Bildirim

Delikleri yönettiğiniz Donut County oyunu ay sonunda piyasada

Yılın en ilgi çekici bağımsız yapımlarından birisi olmaya aday Donut County ay sonunda piyasaya çıkıyor. İlk etapta PS4, iOS, Windows ve macOS platformları için indirilebilir olacak.

Bağımsız geliştirici Ben Esposito’nun yaklaşık 6 yıldır üzerinde çalıştığı ilginç oyunu Donut County nihayet piyasaya çıkıyor. Esposito çıkış tarihinde birden fazla platform desteği alarak avantaj elde etti.

Donut County neler sunuyor?

Donut County oyununda rakunlar olarak delikleri yönetiyorsunuz. Bu delikleri sürükleyerek insanlara ait eşyaları yutmanız gerekiyor. Delikler eşyaları yuttukça büyüyor ve daha büyük eşyalar yutmaya başlıyor.

Sadece delikleri sürüklemek yerine biraz daha bulmaca odaklı hikaye eklenerek oyun sürükleyici hale getirilmiş. Örneğin büyük bir nesneyi yutmak için küçük bir nesneyi ağızda tutarak onun ilgisini çekmeniz gerekebiliyor.

Donut County oyunu 28 Ağustos tarihinde ilk olarak PS4, iOS, Windows ve macOS platformları için indirmeye sunulacak. Android, Switch ve Xbox One için ise henüz kesin bir tarih açıklanmadı.





 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim