Anlık Bildirim

Doküman tarama temelli uygulamalardan Scanbot, iOS ve Android platformlarında güncellendi

iOS ile Android işletim sistemli cihazlar için hazırlanan ve yüksek kaliteli doküman tarama ile bulut temelli paylaşma desteğiyle dikkat çeken Scanbot uygulaması, iki platformda da yeni özelliklerle güncellendi.

Oldukça sade renkli bir arayüzle gelen Scanbot, cihazların kameraları ile basılı dokümanların taranmasına ve bu taramalardan elde edilen 200 dpi çözünürlükteki PDF ile JPEG dosyalarının paylaşılmasına imkan tanıyor. Bahsi geçen paylaşma noktasında Dropbox, Box, Evernote, Yandex ve diğer popüler bulut depolama / not alma servislerini kullanabilen uygulama, birden fazla sayfaya sahip dokümanların taranmasına da izin veriyor ve kendi içerisinde bu taramaları otomatik olarak düzenleyerek en iyi sonuçları ortaya koyabiliyor.
Uygulama yayınlanan yeni güncellemesiyle ise standart versiyonlar için şirket içi iletişim amaçlı hazırlanan ve geçtiğimiz günlerde OSX sonrası Windows uyumlu yazılımı da kullanıma sunulan mesajlaşma servisi "Slack" entegrasyonuna kavuşuyor. Bu sayede taranan içerikleri direkt olarak Slack'ın kanallar, özel gruplar ve özel mesajlar alanlarına aktarabilen uygulama, PRO versiyonda ise yapılacak işler için hazırlanan en etkili uygulamalardan Wunderlist temelinde hatırlatıcılar kurabiliyor. Ayrıca her güncelleme bünyesinde olduğu üzere uygulamaya birçok hata çözümü de getiriliyor.
Scanbot'un iOS sürümüne buradan, Android sürümüne ise buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim