Anlık Bildirim

Dota Underlords'un beta sürümü Android, iOS ve Steam kullanıcılarıyla buluştu

Dota 2 modlarından biri olan Dota Auto Chess'in bağımsız bir oyun haline getirilmiş versiyonu Dota Underlords'ın beta sürümü Android, iOS ve Steam kullanıcıları için ücretsiz olarak yayınlandı.
Artifact'in üzücü başarısızlığı üzerine Valve, bu defa çok daha güçlü ve iddialı bir oyun ile geri döndü. Dota 2'nin içinde yer alan modlardan biri olan Auto Chess'in bağımsız versiyonu Dota Underlords, Android, iOS ve Steam kullanıcıları için ücretsiz olarak yayınlandı.
Auto Chess, en kısa tabirle oyuncuların kahramanları ekiplerine katarak, arenalarda düşman gruplarına karşı savaştıkları ve ödül topladıkları bir Dota 2 modu. Dota Underlords da bu modun geliştirilerek bağımsız bir oyun haline getirilmiş versiyonu.
Savaşlar oyunda otomatik olarak gerçekleştiriliyor ancak oyuncular kendi ekibini oluşturan kahramanları seçebiliyorlar. Eğer Dota karakterleri hakkında bilgiliyseniz, Dota Underlords'da kendinizi evinizde hissedeceksiniz zira oyunda karşımıza Dota 2'dekiyle aynı kadro çıkıyor.
Ancak buna rağmen Dota Underlords, kurgu ve oynanış bakımından Dota serisinden bir hayli farklı ve isminin aksine MOBA (çok oyunculu çevrimiçi savaş arenası) türüyle hiçbir ilgisi yok.
Dota Underlords hala beta sürecini tamamlamış durumda değil ancak Android, iOS veya Steam kullancısı iseniz ücretsiz olarak indirerek deneyimleyebilirsiniz. Dahası, oyunda Crossplay desteği bulunduğundan dolayı bilgisayarınızda başladığınız oyuna telefonunuzdan veya başka bir cihazdan devam edebilirsiniz.
Oyunun beta sürümünü Android kullanıcıları buradan, iOS kullanıcıları buradan, Steam kullanıcıları ise buradan indirebilirler. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim