Anlık Bildirim

Draw Something, Words With Friends ve pek çok popüler uygulama Windows Phone'a geliyor


Microsoft, mobil platformunu bir adım daha ileri taşıyacağını umut ettiği Windows Phone 8'in tanıtımında, Android ve iOS platformlarından tanıdığımız popüler uygulamaların da yakında kullanıcılarla buluşacağının müjdesini verdi. Uygulama sayısı 100 000'i geçen Windows Phone Marketplace, popüler uygulamalarla daha da güçlenecek. 
Ekosistemde ilk kez yer alacak Zynga, popüler iki oyununu, Draw Something ve Word With Friends'i Windows Phone işletim sistemine getirecek.  
Bunun haricinde Gameloft; Nova 3, Asphalt 7 ve Fairway Solitaire ile ekosistemde yerini alacak. Oyunlar oldukça detaylı ve güçlü. Sesli kitap servisi Audible şu an indirilebilir durumda. 
Nokia'nın da sisteme büyük katkısı var. Nokia Music 3.0, alışkanlıklarınızı izleyen Nokia Counters, kısa süre önce firmanın satın aldığı Scalado'nun elinden çıkan ve kameraya zamanlayıcı, panorama gibi özellikler ekleyen Camera Extras uygulaması, Smart Groups çoklu çekim modu, Nokia Maps, Nokia Drive, bu katkının içerisindeki uygulamalar. 
İş dünyasına yönelik olarak şirket bilgilerini ve güncellemelerini kaydeden Company Hub da yine uygulama mağazasında yerini alacak olan uygulamalardan birisi. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim