Anlık Bildirim

DreamWorks kahramanları bu oyunda

Po, Shrek, Hiccup, Eep, Donkey, Turbo, Mr. Peabody gibi pek çok animasyon kahramanı DreamWorks Universe of Legends adında ki RPG oyununda bir araya geliyorlar.

Son dönemde sinema dünyasında yapımcıların kendi evrenlerini oluşturmaya başladığını görüyoruz. Bu trend şimdi oyun dünyasına da sıçradı. DreamWorks’ün tüm kahramanları bu oyunda birleşiyor.

Uzun süreli eğlence

DreamWorks Universe of Legends adındaki aksiyon RPG oyunu, stüdyonun pek çok animasyon filmindeki kahramanları bir araya getiriyor. Kung Fu Panda, How to Train Your Dragon, Shrek, Penguins of Madagascar, Croods gibi pek çok filmden toplam 40 popüler karakter sizleri bekliyor.

DreamWorks animasyonlarının tüm dünyaları The Between evreninde bir araya geliyor. Amaç bu dünyaları King Globby ve yaratıklarından korumak. Her dünyada bir bölüm sonu canavarı bulunuyor. Bunu da geçerseniz dünyayı kurtarmış oluyorsunuz.

Oyuna Rainforest dünyasında ve Kung Fu Panda ile başlıyorsunuz. Bölümler geçtikçe değerli para birimleri topluyor ve rastgele olarak diğer kahramanları açmaya başlıyorsunuz. Po, Shrek, Hiccup, Eep, Donkey, Turbo, Mr. Peabody gibi pek çok kahraman kilitli bir şekilde sizi bekliyor.

Her kahramanın kendisine özgü yetenekleri var ve belirli sürelerde kullanabiliyorsunuz. Oyunda seviye atladıkça karakteriniz ve yetenekleri de güçleniyor. Oyun içi satışlara çok ihtiyaç bırakmayan DreamWorks Universe of Legends hayranlarının çok hoşuna gidecek.

DreamWorks Universe of Legends: Google Play II App Store

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim