Anlık Bildirim

Dünyanın en büyük operatörü China Mobile, sonunda iPhone satışına başlıyor

Dünyanın en büyük operatörü China Mobile, sonunda iPhone satışına başlıyor Tam Boyutta Gör

Çin'deki birçok teknoloji severin beklediği anlaşma sonunda gerçekleşti ve dünyanın en büyük operatörü olan China Mobile ile Apple, Çin'de iPhone satışı konusunda anlaşma sağladığını açıkladı.

China Mobile'ın iPhone satışına başlayacağı kesinlik kazanmamakla birlikte, 700 milyondan fazla abone ile dünyanın en büyük operatörü olan China Mobile'ın 4.nesil iletişim ağının tanıtımını takiben, 18 Aralık itibariyle iPhone'u müşterilerine sunması bekleniyor.

Bundan önce Apple, ülkenin göreceli olarak daha küçük olan operatörleri China Telecom ve China Unicom ile Çin'de iPhone satışı yapmaktaydı. Kısa bir süre önce Apple CEO'su Tim Cook'un Çin'e yaptığı ziyaret sırasında China Mobile'ın başkanı Xi Guohua ile buluştuğunun ortaya çıkmasıyla iki firma arasındaki anlaşma beklentilerini arttırmıştı.

Yapılan anlaşma ile Apple, ABD'nin en büyük operatörü olan Verizon Wireless'la erişebildiği müşteri sayısından yaklaşık 7 kat daha fazla müşteriye ulaşabilme fırsatına kavuşmuş oldu. Birçok teknoloji devi gibi Apple'ın da özel olarak ilgi gösterdiği Çin pazarında China Mobile ile yapılan anlaşmanın firmanın gelirlerine çok önemli katkı yapması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1099 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iPhone 5S ve
2 etiket daha iphone 5c china
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim