Anlık Bildirim

Dyson elektrikli otomobillerini Singapur'da üretecek

Elektrikli süpürgeleriyle ünlü Dyson geçtiğimiz yıl bir elektrikli otomobil geliştirdiğini açıklamıştı. Şirket ilk elektrikli otomobilini üretmek için Singapur'da fabrika kuruyor.
Elektrikli süpürgeleriyle tanıdığımız dünyaca ünlü marka Dyson, geçen sene bir elektrikli otomobil geliştirdiğini doğrulamıştı. Şirket ilk elektrikli otomobilini Singapur'da kuracağı fabrikada üretmeye karar verdi.
Dyson, Singapur'daki yeni fabrikasını 2020'de tamamlamayı planlıyor ve herhangi bir aksilik olmazsa ilk elektrikli otomobili 2021'de üretim hattından çıkmaya başlayacak. Şirket en az üç elektrikli otomobil üretmeyi planlıyor.

Hedef Çin pazarı

Dyson’ın zaten Singapur'da dijital motorlarlarını üreten bir tesisi var. Dolayısı ile söz konusu fabrika şirketin Asya ülkesindeki ikinci fabrikası olacak. Dyson ayrıca Singapur'da 1.100 kişi istihdam ediyor.
İngiltere merkezli markanın yeni elektrikli otomobil fabrikasını Singapur'da kurma kararı, Çin'in elektrikli otomobillere geçiş sürecinde önemli bir rol oynayacak olmasıyla ilgili. 2040'a kadar dünyanın bir numaralı elektrikli araç pazarı olması beklenen Çin'in Singapur ile serbest ticaret anlaşması var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10706 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elektrikli otomobil, çin ve
5 etiket daha fabrika araç dyson tesis singapur
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim