Anlık Bildirim

E3 2012: Take-Two ve 2K Play, 5 yeni mobil oyununu duyurdu


Oyun sektörünün büyük dağıtımcıları yavaş yavaş mobil platformlara doğru yönelmeye devam ediyor. Bunun son örneği; 2K Play bölümü ile telefon ve tabletler için bazı günlük oyunlar duyuran Take Two oldu.
Büyük çoğunluğunu kadın oyuncuların oluşturduğu günlük oyunlar, oldukça basit bir oynanışa sahip olurlar ve geliştiriciye maliyeti diğer yapımlara oranla düşüktür. Mobil pazarın nabzını ölçmek isteyen Take Two'nun basit içeriklerle başlayıp üst düzey oyunlara doğru yol alacağı düşünülüyor.
Duyurusu gerçekleştirilen oyunlar;
Comedy Central's Indecision Game: Demokrat, cumhuriyetçi ya da bağımsız adayınızı belirleyip başkanlık kampanyanıza başlayın. ABD başkanları hakkındaki soruları yanıtlayarak para kazanacak, bu parayla rakiplerinizin kampanyalarını etkileyerek eyaletlerde üstünlük kurup seçimi kazanmaya çalışacaksınız. Bilgi üzerine dayalı bu oyun iki hafta içerisinde çıkış yapacak.
Fiasco the Cat - Starring in House Pest: Fiasco adlı bir kedinin arkasını toplayacağımız bu oyunda, zamana karşı yarışarak meraklı komşunuz ya da kaynananız gelmeden evi eski haline getirmeniz gerekiyor. Bu yapımla Take Two'nun günlük oyunları en çok tercih eden kadınları hedeflediğini söyleyebiliriz.
GridBlock - The Puzzle Game You'll Flip Over: Bulmaca - labirent türündeki oyun, sizden elektro blokları GridBlock üzerine çeşitli yollarla yerleştirmenizi isteyecek. Hakkında pek fazla bilgi sahibi değiliz.
Herd, Herd, Herd: Çiftçi Jed'in yardımınıza ihtiyacı var. Tilkiler mideye indirmeden önce çiftlik hayvanlarını kümeslerine geri götürmelisiniz.
Carnival Games Mini Golf: Orta çağ, vahşi batı ve korsan temalı mekanlara sahip Carnival Games serisinin mini golf oyunu, mobil cihazlarda farklı bir golf deneyimi yaşatmak için geliyor.
Oyunların tümü Android, iOS platformlarındaki akıllı telefon ve tablet bilgisayarları destekleyecek. Take Two, mobil ürünülerini önümüzdeki aylarda piyasaya sürecek. Umarız günlük oyunlar beklenen ilgiyi görür de üst düzey yapımların yolu açılır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim