Anlık Bildirim
Samsung’un ekrana entegre bir parmak izi okuyucusu üzerinde çalıştığı bir süredir dile getiriliyor. Hatta bunu ilk olarak Galaxy Note 8 modelinde sunacağı gündeme gelmişti. Ne var ki henüz teknoloji kullanım aşamasında değil.


Risk faktörü

Gelen bilgilere göre Samsung’un yeni teknolojiyi ekrana entegre etmesi yaklaşık bir yıllık bir zaman dilimi gerektiriyor. Bu bakımdan en erken Galaxy Note 9 modelinde ekrana entegre parmak izi okuyucu görebileceğiz.


Aslında Sharp ve Vivo gibi firmalar yıl bitmeden ekrana entegre parmak izi okuyucusu barındıran akıllı telefonlarını piyasaya sürecek. Ne var ki onlar için bir pilot deneme türünde olacak ve sıkıntılar yaşansa bile satış kaygısı olmadığı için geride kalacak.
Samsung ve Apple ise çok önemli amiral gemilerini piyasaya sürmek üzere. Galaxy Note 7 faciasından sonra Samsung, Note serisinde yeni bir kaza yaşamak istemiyor. Apple ise onuncu yıla özel olarak hazırladığı iPhone 8 için riske girmekten kaçınıyor.


Henüz amiral gemilerinde ekrana entegre parmak izi okuyucu kullanılmadığı için benimsenmesi konusu biraz zaman alabilir. Akıllı telefon üreticileri bu konularda pazarın nabzını tutarak hamle yapıyor. Bu bakımdan 2019 başlarında ekrana entegre parmak izi okuyucularını daha sık görmeye başlayabiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim