Anlık Bildirim

Elon Musk: 2019, Solar Roof’un yılı olacak

Tesla'nın yakın gelecek vizyonu hakkında açıklamalarda bulunan Elon Musk, 2019 yılı için yönünü sürdürülebilir geleceğe doğru çevirmiş gözüküyor. Solar Roof ve Powerwall şirketin odağı durumumunda.

Tesla’nın merakla beklenen otomobili Model Y’nin tanıtımının yapıldığı gün, şirketin CEO’su Elon Musk; Tesla’nın yakın gelecekle ilgili vizyonu hakkında paylaşımlarda bulundu. Musk’ın paylaşımlarının hedefinde ise bu kez otomobiller yoktu.

Musk, tanıtıma katılan izleyicilere; “Bu sene kesinlikle Solar Roof’un ve Powerwall’un yılı olacak.” dedi. Tümüyle sürdürülebilir gelecek hedefi doğrultusunda, söz konusu ifadelerden Tesla’nın yönünü yollardan evlere çevirdiği yorumları yapılıyor.

2017 yılının Ağustos ayında Tesla, ilk Solar Roof kurulumu yapılmış ev görüntülerini paylaşmıştı. Diğer güneş panellerine sahip çatıların aksine Tesla’nın güneş panelleri rahatsız edici görüntüler oluşturmuyor, paneller normal bir evin çatısına benziyordu. Estetik açıdan hoş bir görünüme sahip, sonsuz garanti sunan ve satın alınabilirlik anlamında ulaşılabilir olan paneller için güneş enerjisi uzmanı Senthil Balasubramanian “ezber bozacak” iddiasında bulunmuştu.

2017 ve 2018 yıllarını Model 3’ün üretim kâbusu haberleri ve Musk’un pot kırmalarıyla atlatan şirket, mühendislik gücünün bir bölümünü bu yıl Solar Roof projesine ayırmaya kararlı gözüküyor.

Tanıtıma katılan izleyicilere Musk, “Güneş enerjisi artı pil artı elektrikli araçlar eşittir tümüyle sürdürülebilir gelecek.” ifadeleriyle seslenmiş. Ünlü CEO ayrıca söz konusu gelecek için insanların heyecanlanma ve iyimser olma hakları olduğunu da vurgulamış.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10309 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elon musk, tesla solar roof ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim