Anlık Bildirim

Tesla pick-up'ın ilk teaser görseli yayınlandı

Geçtiğimiz günlerde Model Y'yi tanıtan Tesla'nın bir sonraki hedefi elektrikli pick-up çıkarmak. Şirketin patronu Elon Musk aracın ilk teaser görselini paylaştı.
ABD merkezli elektrikli araç üreticisi Tesla geçtiğimiz günlerde yeni otomobili Model Y'yi resmen tanıttı. Elon Musk her defasında elektrikli pick-up çıkarmak istediklerini dile getiriyordu. Deneyimli yönetici bu kez yaklaşmakta olan elektrikli pick-up modelinin ilk teaser görselini paylaştı.
Tesla'nın ilk pick-up'ını bu yılın ilerleyen zamanlarında tanıtacağı bildiriliyor. Yayınlanan ipucu görseli aracı çok fazla açığa çıkarmasa da Tesla serisinin geri kalanından daha köşeli bir gövde yapısına sahip olacağını gösteriyor.
Tesla pick-up'ın ilk teaser görseli yayınlandı Tam Boyutta Gör

Konsept görseldir

800 kilometre menzil sunabilir

Şu an itibarıyla Tesla'nın tamamen elektrikli pick-up'ı hakkında pek bilgi yok ancak Elon Musk'a göre iki elektrik motoru ve "yüke göre dinamik olarak ayarlanan bir süspansiyonu” olacak.
Ayrıca araç Tesla modellerinin geri kalanından daha uzun bir sürüş menziline sahip olabilir. Gelen haberler tek şarjla yaklaşık 800 kilometre yol yapabileceğini ortaya koyuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6717 kez okundu.
16 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, Tesla ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim