Anlık Bildirim

Facebook, kendini yok eden mesajları test ediyor

Servislerini geliştirmeye devam eden Facebook, ortaya çıkan son gelişmeyen göre şimdilik sadece Fransa'da Shapchat gibi gönderildikten sonra otomatik olarak silinebilen mesajları test ediyor.
Facebook, popüler anlık mesajlaşma uygulaması Messenger için "Snapchat" benzeri ilginç bir özelliği test etmeye başladı.
Facebook 2013 yılında yaklaşık 3 milyar dolara satın almak istediği ancak CEO Evan Spiegel'in reddetmesiyle alamadığı Snapchat, bildiğiniz üzere alışılmış anlık mesajlaşma uygulamalarından farklı şekilde çalışma gösteriyor ve gönderilen içeriklerin sadece bir kez ve gönderenin belirlediği süre boyunca görebilmeniz şekilde işliyor.
Buna benzer bir süreci şimdilik sadece Fransa merkezli Messenger kullanıcılarında test etmeye başlayan Facebook, kişilerin yollandıktan 1 saat sonra kendisini otomatik olarak silebilen mesajlar gönderebilmesine imkan tanıyor. Bunun için Messenger'ın sohbet penceresine kum saati şeklinde bir simge dahil eden servisin, özelliği kullanıcılar tarafından benimsenmesi halinde herkesin kullanımına açılabileceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim