Anlık Bildirim

Faraday Future geliştirmekte olduğu modeliyle ilgili teaser video yayınladı

CES 2016'da FFZERO1 konsept aracıyla karşımıza çıkan Kaliforniya'lı elektrikli araç ve teknoloji şirketi Faraday Future bir süredir ilk seri üretim modelini geliştirmekle uğraşıyor.
Kaliforniya'lı elektrikli araç ve teknoloji şirketi Faraday Future yeni SUV aracını bir süredir Los Angeles'daki tesisi yakınlarında test ediyor.
Amerikan şirket tarafından yayınlanan yeni bir teaser video bize yarış pistinde turlayan araçla ilgili ilk görüntüleri gösteriyor. İlk tahmin edilenlerin aksine videoda da görüldüğü üzere araç beklenene göre daha alçak ve şık görünümlü bir SUV, ve aynı zamanda Model S'den ziyade Model X'in boyutlarında.
Daha önce casus fotoğraflarda da görülen Model X rakibinin bu yüksek düzeyde kamuflajla görüldüğü videoda kavisli tavan çizgisi ve uzun dingil mesafesi en çok göze çarpan detaylar arasında. Büyük yan aynalar ve ön farlar da kolaylıkla seçilebilen detaylar arasında yer alırken genel bakış olarak aracın Model X'i andırdığını söyleyebiliriz.
Google, Apple, Tesla ve Ford gibi firmaların yanında sürücüsüz araç denemeleri yapmak için Kaliforniya eyaletinde izni olan Faraday Future'ın ilk seri üretilecek modelinin 2017 sonu gibi tanıtılıp 2018 yılında yollarda olması bekleniyor.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim