Anlık Bildirim

Fiat Egea Mirror serisi satışa sunuldu! İşte fiyatı ve özellikleri

İlk olarak İtalya'da Fiat 500 ailesinde satışa sunulan Mirror serisi Türkiye'de Fiat Egea ailesine geldi. Fiat Egea Mirror serisinin kozmetik güncellemeleri, teknolojileri ve fiyatı haberimizde.

Fiat Egea Mirror serisi satışa sunuldu! İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör
 

Fiat’ın yeni teknolojileri, özel renk seçenekleri ve modele özgü aksesuarlarıyla dikkat çeken Mirror serisi Türkiye’de. İlk olarak İtalya’da 500 ailesinde satışa sunulan Mirror serisi, ülkemizde Fiat Egea ailesinin ürün yelpazesine dahil oluyor. Fiat Egea Mirror serisi, hurda teşvikli olarak 77 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Fiat Egea Mirror serisinde Apple CarPlay uyumluluğu bulunan 7 inçlik Uconnect HD bilgi-eğlence standart olarak sunuluyor. Geri görüş kamerası da Mirror serisi ile gelen standart donanımlar arasında yer alıyor. Mavi renkli iç döşemeler de Egea Mirror ailesini farklılaştırıyor.

Tasarımdaki değişimler 

Ürün gamına eklenen Dinamik Mavi ve Toscana Yeşili seçenekleriyle farkını ortaya koyan Fiat Egea Mirror serisinde krom ayna kapakları, krom can çıtası ve B sütunundaki modele özel logo ön plana çıkıyor. Ayrıca 17 inçlik elmas kesim jantlar da tasarımı destekleyen detaylar arasında yer alıyor.

Fiat Egea ailesiyle başlayan Mirror serisi 2019’un ilk çeyreğinde Fiat 500 ailesine de taşınacak. Fiat 500 ailesinin üyelerinde de Egea modellerinde olduğu gibi Dinamik Mavi karoser rengi, krom ayna kapakları ve cam çıtaları, modele özgü mirror logoları ve mavi renkli iç döşemelere yer verilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
30862 kez okundu.
32 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fiat egea, fiat egea mirror serisi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim