Anlık Bildirim

Fitness takibine farklı bir yaklaşım: Human

Eğer bir günde ne kadar süreyi fitness aktivitelerine ayırdığınızı merak ediyorsanız, Human adındaki uygulama harita üzerinde gösterim yaparak bunu size söyleyebiliyor.

Genelde fitness takip uygulamaları, cihazın çeşitli sensörlerini kullanarak atılan adım, gidilen mesafe, yakılan kalori gibi değerlerini ölçer. Human adındaki uygulama ise fitness aktivitelerinizin zamanını ölçerek, arkadaşlarınız ile karşılaştırmanızı sağlıyor. iOS tarafının beğenilen fitness ölçüm uygulaması, şimdi Android'e geldi.

Human uygulaması, Google Fit platformuna bağlanarak yürüyüş, koşu ve bisiklet sürme aktivitelerine ne kadar zaman ayırdığınızı ölçüyor. Yani Human uygulaması için Google Fit kullanıyor olmanız gerekiyor. Harita üzerinde ne kadar zamanda nerede aktivite gerçekleştirdiğinizi gösterebilen uygulama, daha sonra günlük bazda şehrinizdeki veya yakınlarınızdaki insanlarla karşılaştırma yapıyor. iOS tarafında ise uygulama standart fitness takip işlemleri yaparak zamanınızı ölçüyor. 


Fitness takibine farklı bir yaklaşım sergileyen uygulama, daha çok dışarıda ne kadar spor yaptığınızı ölçmeye çalışıyor. Human uygulaması ücretsiz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim